Lockdown

Vanaf 2 november zijn de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus in voege. Wat betekent dit alles voor u als klant?

We proberen het voor u te verduidelijken door hieronder de meest gestelde vragen te beantwoorden.

Onze showroom / verkoopafdeling

Onze showroom mag dan wel gesloten zijn omdat we geen wagens fysiek mogen laten bezichtigen met het oog op de verkoop, ons volledige aanbod kan u online bekijken op tac-grobbendonk.mbcc.be of www.mercedes-tac.be. Voor bijkomende informatie over de wagen(s) of over een renting / financiering, of wanneer u een wagen wenst te reserveren, dan kan dit door eenvoudigweg een mailtje sturen naar verkoop@tac.mercedes-benz.be. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ons bellen kan natuurlijk ook op het vertrouwde nr van de TAC showroom, 014/21 21 51, en dit van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 17u, op zaterdag tot 16u
Ik heb een wagen besteld nog vóór de verplichte sluiting.

Afleveringen hiervan mogen nog doorgaan! Contacteer hiervoor uw verkoper bij voorkeur via mail. De leveringen mogen enkel plaatsvinden na afspraak, in open lucht en mits inachtname van de hygiëne- en afstandsmaatregelen. Onze excuses dus alvast dat dit iets ‘afstandelijker’ zal zijn dan wat u van ons gewend bent.

Onze naverkoopdiensten / werkplaatsen

Geen probleem, uw afspraak kan gewoon doorgaan! Onze werkplaatsen blijven immers geopend voor alle onderhoud en herstellingen, bandenwissels, carrosseriewerken en depannages.

Absoluut! Onze receptie en werkplaatsen zijn zo georganiseerd dat de richtlijnen rond social distancing en hygiëne gerespecteerd worden. We spreiden de momenten van het binnenbrengen en afhalen van de wagens, beperken het aantal afspraken, laten in onze receptieruimte 1 (externe) persoon toe om voldoende afstand te garanderen en hebben extra ontsmettingsmiddelen voorzien.

We zijn niet enkel verplicht om onze showroom te sluiten, echter ook onze wachtruimte. U mag dus tot onze spijt niet binnen wachten tijdens bv een onderhoud of herstelling. Buiten kan dit wel.

Onze receptie is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8u en 17.30u (in het weekend gesloten) op het nr 014/21 29 21 of via mail op info@tac.mercedes-benz.be

Het is een uitdaging om u in deze tijden de Mercedes Service met een Ster te bieden en hopen van harte dat u veilig en gezond doorkomt en staan voor u klaar indien nodig.

#StaySafe
Team TAC